poslusen Секси-бебуш

Број на мислења : 16 Age : 34 Местолокација : skopje Registration date : 2008-03-04
 | Предмет: Milena generacijo Саб Мар 29, 2008 11:39 pm | |
| Milena ako sakate moze da vi gi vrzuvam i odvrzuma i oblekuvam i soblekuam patikite koga ke igrate tenis.Moze da pravam se stoke mi nareduvate duri i da vi gi baknuvam stapalata,ili da vi gi masiram stapalata i nozete posle trening i da vi gi lizam(ama molam prvo da vi gi izmijam ako moze). se sto ke nareduvate ke pravam moze da vi sluguvam na site naredbi ve molam i cekam za odgovor moze da vi bide abavno pozdravce i cao Milena generacijo |
|
Kenzo Tange Moderator
Број на мислења : 21 Registration date : 2008-03-27
 | Предмет: heh Нед Мар 30, 2008 6:03 pm | |
| a batka iskreno me interesira kao nekoj so saka fetisi, ova ona, ama kazi mi vaka... tebe seedno ti e nekoja kako izgleda, kolku godini ima, sto covek e.... dali odrzava higiena... bitno ti e tebe da ima noze, stapala i da te tretira kako rob? garant ima use nesto u stosov, objasni ako ne ti e maka ja mnogu sakam primer da bidam picko-frizer, praam najubavi brazilski frizurici na dundinja. pozdrav i se najubavo - poslusen напиша:
- Milena ako sakate moze da vi gi vrzuvam i odvrzuma i oblekuvam i soblekuam patikite koga ke igrate tenis.Moze da pravam se stoke mi nareduvate duri i da vi gi baknuvam stapalata,ili da vi gi masiram stapalata i nozete posle trening i da vi gi lizam(ama molam prvo da vi gi izmijam ako moze).
se sto ke nareduvate ke pravam moze da vi sluguvam na site naredbi ve molam i cekam za odgovor moze da vi bide abavno pozdravce i cao Milena generacijo
|
|
Milena Stojanovic Секси-ученик

Број на мислења : 61 Age : 34 Местолокација : Skopje Registration date : 2008-02-15
 | Предмет: Re: Milena generacijo Чет Апр 10, 2008 4:45 pm | |
| ej mnogu seres nekad. preterues... ostavi go deckoto neka si saka sto si saka. on bar toa go pravi zaso saka, mnogu takvi macho meni kao ti perat zavesi doma tajno i imaat poslab karakter od zenite. papucari i ligavci.  mi pagja glava vise. i te molam ne pisi privatni stvari tuka, pisi mi sms ili na pvt. ili javi seeee neli si postpaid cicijo! - Kenzo Tange напиша:
- a batka iskreno me interesira kao nekoj so saka fetisi, ova ona, ama kazi mi vaka...
tebe seedno ti e nekoja kako izgleda, kolku godini ima, sto covek e.... dali odrzava higiena...
bitno ti e tebe da ima noze, stapala i da te tretira kako rob? garant ima use nesto u stosov, objasni ako ne ti e maka
ja mnogu sakam primer da bidam picko-frizer, praam najubavi brazilski frizurici na dundinja.
pozdrav i se najubavo
- poslusen напиша:
- Milena ako sakate moze da vi gi vrzuvam i odvrzuma i oblekuvam i soblekuam patikite koga ke igrate tenis.Moze da pravam se stoke mi nareduvate duri i da vi gi baknuvam stapalata,ili da vi gi masiram stapalata i nozete posle trening i da vi gi lizam(ama molam prvo da vi gi izmijam ako moze).
se sto ke nareduvate ke pravam moze da vi sluguvam na site naredbi ve molam i cekam za odgovor moze da vi bide abavno pozdravce i cao Milena generacijo
|
|
Sponsored content
 | Предмет: Re: Milena generacijo  | |
| |
|